Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Επιστρέφει η καυτή παρουσιάστρια της κλήρωσης του Μουντιάλ

Το πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία της στην κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων του Μουντιάλ 2014, το κατάλαβαν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη από τον "χαμό" που έγινε για αρκετές ημέρες στον κόσμο των social media.

Μία φορά όμως δεν είναι αρκετή και έτσι η Φερνάντα Λίμα προετοιμάζεται για να "συστηθεί" εκ νέου στους αμέτρητους φανς της ανά τον πλανήτη, με την 36χρονη Βραζιλιάνα μοντέλο να έχει επιλεγεί για να παρουσιάσει και την τελετή της FIFA για την παράδοση της φετινής Χρυσής Μπάλας που θα λάβει χώρα στις 13 Ιανουαρίου του 2014 στη Ζυρίχη.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά σε σύγκριση με την προηγούμενη άκρως εντυπωσιακή και πληθωρική εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά θα είναι πιο... συντηρητικά ντυμένη ελέω χιλιάδων παραπόνων που έγιναν από Ιρανούς, μετά την απόφαση του καθεστώτος να διακόψει την απευθείας μετάδοση της κλήρωσης του Μουντιάλ εξαιτίας της υπερβολικά σέξι εμφάνισής της!


"Λυπάμαι για αυτό που έγινε. Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου να προσβάλλω οποιαδήποτε χώρα, κουλτούρα ή κόσμο, ή να προκαλέσω πολεμική.
Έχω μάθει από αυτή την εμπειρία και για αυτό θα είμαι προσεκτική στην επιλογή του φορέματος μου για το Γκαλά για τη Χρυσή Μπάλα, ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση", δήλωσε χαρακτηριστικά η Φερνάντα Λίμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: