Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Το απίστευτο κορεό των οπαδών της Γαλατάσαραϊ !

Μία εκπληκτική 3D χορογραφία αφιερωμένη στον Φατίχ Τερίμ και στους ποδοσφαιριστές του, δημιούργησαν οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ πριν την έναρξη του ντέρμπι με τη Μπεσικτάς.

Δείτε το εντυπωσιακό video!

Η ομάδα της Γαλατάσαραϊ πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα, γεγονός που ενέπνευσε τους οπαδούς της "Τσιμ Μπομ" να δώσουν... ρεσιτάλ στις εξέδρες του "Türk Telekom Arena" την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης κόντρα στη Μπεσικτάς, σχημάτισαν ένα εκπληκτικό τρισδιάστατο (!) κορεό, το οποίο κάλυψε και τα δύο διαζώματα του πετάλου που φιλοξενεί τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας.

Σε αυτό απεικονίζεται ο τεχνικός ηγέτης της Γαλατά, Φατίχ Τερίμ, να καθοδηγεί τους παίκτες του σε ένα δρόμο όπου στο βάθος βρίσκεται το τρόπαιο του πρωταθλητή, με ένα συνοδευτικό πάνο να γράφει "Περπάτα όρθιος".

Η συγκεκριμένη έμπνευση προκάλεσε το θαυμασμό όλου του υπόλοιπου γηπέδου αλλά και του ίδιου του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε πληροφορηθεί λίγο νωρίτερα για την πρωτοβουλία των οπαδών και παρακολούθησε άναυδος να ξετυλίγεται μπροστά του το κορεό υπό τη συνοδεία υποβλητικής μουσικής..

Όσον αφορά δε στο αγωνιστικό κομμάτι, η Γαλατάσαραϊ πήρε τη μεγάλη νίκη χάρη σε γκολ του Ελμάντερ στο τελευταίο λεπτό και αποσπάστηκε 9 πόντους μπροστά από την 2η Φενέρμπαχτσε και 14 από την ηττημένη του ντέρμπι Μπεσικτάς.


Γαλατά - Μπεσίκτας (απίστευτο κορεό) από texniti

Δεν υπάρχουν σχόλια: