Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Μασάζ από φίδια !!

Για πολλούς τα φίδια αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους φόβους. Άλλοι όμως, απολαμβάνουν μια μοναδική “ιδιότητά” τους: το μασάζ πάνω στο ανθρώπινο σώμα!

Ίσως ένα από τα πιο παράξενα είδη μασάζ. Το «Σπα Μπάρακ», κέντρο αισθητικής και σπα στο Ισραήλ, παρέχει την εξής υπηρεσία: ένα μασάζ που δεν το προσφέρουν ειδικοί φυσιοθεραπευτές, αλλά… φίδια!

Οι επισκέπτες πληρώνουν μέχρι και 80 δολάρια το λεπτό, προκειμένου να απολαύσουν αυτό τo διαφορετικό είδος μασάζ, το οποίο ονομάζεται «Ada Barak».

Το φίδι, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Κέντρου, έχει κατευναστική λειτουργία και το μασάζ με αυτό θεραπευτικό αποτέλεσμα, παρόλο που αρκετοί αμφιβάλλουν.

Ωστόσο, η αίσθηση του φιδιού που σέρνεται σ’ ένα σώμα κατά τη διάρκεια του πρωτότυπου μασάζ, όπως λένε οι ειδικοί, είναι πολύ δροσερή, κάτι που προκαλεί ευεξία και χαλάρωση.

«Πολλοί πελάτες επιλέγουν το μασάζ με φίδια γιατί πραγματικά ανακουφίζει τους μυϊκούς πόνους. Παρά την αρχική φοβία που δείχνουν, οι πελάτες γρήγορα αφήνονται στη δροσερή και απαλή αίσθηση που νιώθουν όταν τα διαφορετικά είδη φιδιών ακουμπάνε το σώμα τους», είχε δηλώσει στο παρελθόν φυσιοθεραπευτής του σπα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: