Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ίσως να μην γίνονταν ποτέ διάσημοι αν δεν γνώριζαν μία φορά την αποτυχία

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο δρόμος μας προς την επιτυχία είναι στρωμένος με αποτυχίες κάποιες φορές. Το κλειδί είναι η υπομονή και η επιμονή για να καταφέρουμε αυτό που αγαπάμε. Πρέπει να ακούμε την φωνή μέσα μας και όχι τί λένε οι άλλοι.

Υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα σαν τα παρακάτω :

Όπρα Γουίνφρεϊ
Αναμφίβολα είναι η πιο διάσημη τηλεπαρουσιάστρια όλων των εποχών. Γνωρίζατε όμως ότι απολύθηκε από την πρώτη της δουλειά που είχε αναλάβει στην τηλεόραση με αιτιολογία ότι δεν έκανε σωστά τη δουλειά της και ότι ήταν πλήρως ακατάλληλη για το χώρο;

Έλβις Πρίσλεϊ
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον Έλβις. Τα τραγούδια του συνοδεύουν γενιές και γενιές. Κι όμως ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης ύστερα από την πρώτη του εμφάνιση σε σκηνή, ο μάνατζέρ του αρνήθηκε να συνεχίσει να δουλεύει μαζί του γιατι θεωρούσε ότι δεν έχει κανένα μέλλον στο τραγούδι. Μάλιστα τον συμβούλεψε να συνεχίσει την προηγούμενη δουλειά του σαν οδηγός φορτηγού. Ευτυχώς για εμάς ο Έλβις δεν τα παράτησε!!!

Μέριλιν Μονρόε
Ξεκινώντας την καριέρα της ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο ίδιος ο παραγωγός της την αποκάλεσε άσχημη και ατάλαντη και αρνήθηκε τη συνεργασία τους.

Άλμπερτ Αϊνστάιν
Μέχρι τα τέσσερά του, οι γονείς του δεν είχαν ακούσει τη φωνή του. Γυρνούσαν όλους τους γιατρούς νομίζοντας πως το παιδί τους είχε διανοητικά προβλήματα. Στο σχολείο οι καθηγητές του πίστευαν ότι έπρεπε να παρακολουθεί μαθήματα σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες και θεώρησαν ότι ήταν απόμακρο και αντικοινωνικό παιδί. Η ιστορία όμως... τους διέψευσε

Ζίγκμουντ Φρόυντ
Χαρακτηρίστηκε σαν πατέρας της ψυχανάλυσης. Όταν παρουσίασε τις απόψεις του περί ψυχολογίας, η επιστημονική κοινότητα τον απομόνωσε και τον χλεύασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: